Lähde uudelle matkalle ja myy autosi nopeasti ja vaivatta.

Onnistuneet myyntimme ovat paras tae työstämme. Jokaiselle autolle on ostaja ja me löydämme sinun autosi ostajan. Kokenut myyntitiimimme tarjoaa autostasi markkinahinnan, mutta takaa lisäksi, että myyntiprosessin asiakirjat ovat selkeitä ja tehokkaasti hoidettuja.

Sopimuksen allekirjoittamishetkestä alkaen voit ottaa rennosti, sillä me otamme kaiken vastuun autostasi. Asiantuntijamme ottavat laadukkaita kuvia autosta myyntiä varten ja pitävät autoasi silmällä koko myyntiprosessin ajan. Sinä pysyt autosi omistajana, kunnes saat maksun, joka siirretään sinulle kätevästi. Unohda siis pitkä ja monimutkainen auton myynti – me voimme hoitaa koko homman puolestasi.

MYYDÄKSESI AUTOSI

  Lue, kuinka ja miksi käsittelemme tietojasi yksityisyyskäytäntömme mukaisesti: Yksityisyyskäytäntö *

  Miksi valita meidät?

  RSVMOTORS ei vain myy autoasi nopeasti ja tehokkaasti, tarjoamme lisäksi muitakin etuja.

  health_and_safety

  Kaikki RSVMOTORSin kautta myytävät autot on vakuutettu yhteensä 10 miljoonan euron edestä, joten et ota minkäänlaisia riskejä.

  groups

  Myyntiverkostossamme on yli 350 liikettä, joten autosi asetetaan tarjolle jopa 100 miljoonan potentiaalisen asiakkaan ulottuville ympäri Euroopan.

  not_interested

  Sinulle ei tule minkäänlaisia kuluja auton varastoinnista, vakuutuksista, huolloista tai kumppanisivuillemme asetetuista mainoksista (esim. www.mobile.de)

  verified

  Ostajamme arvostavat autojen laatua ja ostavat siten luotettavilta myyjiltä ja ovat valmiita maksamaan sen vuoksi enemmän.

  verified_user

  Autojen myyntiaikojen ulkopuolista varastoamme suojaa huippuluokkainen varashälytysjärjestelmä, joka on yhteydessä paikalliseen poliisiin.

  time_to_leave

  Tarjoamme kuljetuspalvelun kotoasi tai myyntipisteeltämme suoraan ostajalle.

  1
  vuoden kokemus
  1
  asiakasta
  1
  autoa
  1
  autoa myyty

  UKK

  Lue usein kysytyt kysymykset -osiomme saadaksesi lisätietoja autojen myynnin ehdoista.

  Meniu