Tietoa meistä

Karl Benz keksi ensimmäisen nelipyöräisen ajoneuvon vuonna 1886, jonka jälkeen Saksa on aina pysytellyt automarkkinoiden keskipisteessä. Siitä lähtien jokainen tässä maassa myyty auto on ollut luotettava.

Tarinamme alkaa Düsseldorfin lähettyvillä, jossa pääautomyyntipisteemme nyt sijaitsee. Nimemme RSVMOTORS seisoo läpinäkyvyyden, innovatiivisten ideoiden ja autoihin kohdistuvan intohimon rinnalla. Olemme ammattimainen automyyntiyritys, jonka pitkäkestoinen onnistuminen Euroopan markkinoilla on syntynyt taitavien mekaanikkojemme ja autoasiantuntijoidemme tiimimme työpanoksesta. Uskomme, ettei mikään ole meille mahdotonta, emmekä pelkää siirtyä tavallisten markkinarajojen ulkopuolelle huomioidaksemme asiakkaidemme tarpeet.

RSVMOTORS tarjoaa huippuluokkaista autonmyyntipalvelua, joka perustuu yksityiskohtien huomioimiseen ja haluun vähentää auton myyntiin liittyviä hankaluuksia ja taloudellisia tappioita. Meille autot eivät ole pelkkiä ajoneuvoja. Ne ovat osa elämäämme ja syy sijoitukseesi, joten emme koskaan uhraa laadusta, hinnasta tai ajoneuvojen kunnosta omaksi eduksemme.

Meniu